perjantai 17. toukokuuta 2013

Kaunista alkukesän päivää :)

 Tervetuloa uudet lukijani, toivottavsti viihdytte blogissani höpinöitäni lukemassa ! :)

Ai että, rakastan tätä vuodenaikaa...niiiiiiiiiiiiiiin parasta !!!

Eilen kipaisin kaupoilla....joo tietty jalat vie kaikille missä vaan on jotain sisutuskamaa.... törmäsin ihaniin lyhtyihin....siis söpöt kuin mitkä !

Ihanat ! pikkuisen suolainen hinta :/ en vielä ainakaan raaskinut ostaa.

59,90€ i so lyhty..IHANA ! ..no jospa sitä joskus :)


Kevätesikot kukkivat kauniisti ja koivuissa jo aika suuret hennonvihreät lehdet :)


Nauttikaa kesästä !  <3

 Huomisesta lähtien lupaili jo ukkosia !

Mukavaa perjaitai ja alkavaa viikonloppua kaikille <3

2 kommenttia:

 1. ihanat nuo lasilyhdyt ruusuja ympärillä kauniit on mutta kaunis on hintakin...no jos tulee tarjoukseen kesän mentyä, niin sitten hinta voisi olla sopiva :)
  Toinenkin lyhty on ihana..
  Mietin tässä et me ei kohta mahuta tähän kamppään kun mie innostun haalimaan lisää tavaraa koko ajan tänne, nytkin minun ihana puukorituoli on vaatehuoneessa kun ei mahu ja just maalasin sen keittöntuolin ja senkin mahutin meille :)
  Kukat on ihania..ja juu ihan sanoit minun sanoilla et minäkin tykkään paikoista jossa on vähänkin sisustus aiheisia hyllyjä..ja toinen on nykyään rautakaupat jossa voip valita tapetteja ja maaleja..ja hyllynkannattimia, vetimiä sun muuta sälää..josta sit voi keksiä mitä vaan..ja huohh kirppareista ja kierrätyksistä puhumattakaan yleensä ostelen kaikenlaista nykyään kotiin, mutta olen huomannu et ennemmin olen sistusjuttujen äärellä kuin et lähtisin esim ostamaan itelleni vaatteita..nyt mie lähen tästä omepelemaan..olen hieman tuunaillu muutaman päivän täällä..ja kesä mikä ihana ilon tuoja lemppari aikaa minullakin..
  mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 2. ♥ kivoja bongauksia! Mukavaa perjantain jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)