keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Helle ja ylläri postilaatikossa :)

Heissuli!

Täytyy sanoa, että tänään oli varmaan meillä lämpöennätys ainakin tälle kesälle, radiossa tuli jo hellevaroituskin ja päivä on ollut suorastaan tukahduttavan kuuma +32 ja ties mitä asteet olleet auringossa.
Äsken käväisi ukkoskuuro ja raikasti pikkusen ilmaa...vettä tuli hetken kuin esterin  per..peristä :)
tuoksu on mahtava, vaikka ilma ei viilentynytkään kuin muutaman asteen.... kukat ja nurmikot sai kovasti kaipaamaansa vettä :)

Posti toi tänään ihanan, suloisen, söpön, nätin, arpajaisvoiton :)  KIITOS Marika !
IHANA Viirinauha ja perhonen ja suklaalevykin oli pakettiin eksynyt, tosin sille oli käynyt huonosti :( helteen kelmi oli sulattanut sen velliksi....ei hätiä mitiä....pistin sen jääkaappin jähmettymään ja osan sain jopa siitä sitten syödyksi...nams ! Rakastan suklaata !

Ystävät hyvät: MUISTAKAA JUODA !  suositus on 20min. välein lasillinen vettä/vichyä tai mehua (ei makeaa), vaikka janon tunnetta ei olisikaan silti on muistettava juoda, muuten  nestetasapaino heittää  häränpyllyä.
Helle verottaa kehosta nestettä ja siitä seuraa huono-olo hyvin äkkiä.
Vanhuksille, pitkäaikais-sairaille ja lapsille jopa hengenvaarallinen tila !

Vaikka kyllähän te kaikki tämän tiedättekin..eikös vaan :)

Kuumalla maistuu hyvin vesimeloni ja rypäleet .. minä tykkään  laittaa lasiin tilkan omaa sekamehua ja sekaan vichyä, saa  elimistö niitä tärkeitä suolojakin :)

nams :)

                                              Mukavaa keskiviikko-iltaa !


3 kommenttia:

 1. Meilläpä ei ollut ukkosta eilen, eikä vielä tänäänkään ole ollut. Juominen on tärkeetä kyllä, mun mies kärsii hirveesti helteestä, eikä koskaan yleensä juo mitään muuta kuin kahvia. Ihmekään oo kun tulee väsy olo. Nyt on juonut jo jonkinverran ja merisuolaa hieman veteen. Tietysti ei ole muistettu varata vissyjä tms.
  Ihana tuo viirinauha, monesti olen katsellut kuvia niistä ja aatellut että pitäs tehä...ei oo vielä eistynyt niin paljoa :)

  VastaaPoista
 2. Lämmintä täällä todellakin on. Ilma on niin jännä, aurinko ei paista ollenkaan täydeltä teholta, mutta lämpö on ja trooppisen ilmaston tuntua ;)

  VastaaPoista
 3. Nautitaan ihanasta lämmöstä! Sun juomasi oli ihanan vilpoisen näköistä sen muistaisi juoda useasti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)