perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tervetuloa toivotus ja kiitos ihanista, mielenkiintoisista blogeistanne :)

Heips !

Tervetuloa ja  kiitos kaikille uusille lukijoilleni, jotka olette blogiini liittyneet :)

Miten paljon olen itsekin löytänyt uusia mielenkiintoisia blogeja ja liittynyt jukijaksi , kaikkiin en varmasti ole muistanut kommenttia jättää (vaikka pyrinkin aina puumerkin jättämään) ja mietinkin sitä tässä, että onko kohteliasta jos ei mitään viestiä itsestään jätä liittyessään lukijaksi??
ehkä se kuuluu hyviin tapoihin kommentoida jotain, vai kuuluuko? odotatteko sitä? (lähinnä on kyse blogin lukijaksi liittymisestä)

Itse en siitä loukkaannu vaikka blogiini liitytään ihan ilman kommentointia..pääasia että blogi kiinnostaa ja sen myötä saan uusia ihania lukijoita ja koska se liittyminen lukijaksi jo kertoo, että blogini on kiinnostanut... :)

itse liityn lukijaksi kun  blogi on ollut kiinnostava ja sitä haluan seurata jatkossakin :) ja yleensä jätän puumerkin liittyessäni, en toki aina edes muista, enkä sitä odota omilta liittyjiltänikään :)
toki kommentit ilahduttavat ja tuovat hyvän mielen...tiedänhän sen..
olenpa pöhkö..kaikkea sitä minäkin taas helteen pehmittämin päin tässä pohdin, ihan itsestään selvää asiaa :D..huuh ja puuh...
Taidanpa hurauttaa tästä kaupungille :) ....kirpparit vetää taas magneetin lailla puoleensa, etten pysy kohta housuissani :D

Ihanaa ja helteistä perjantai-päivää !

4 kommenttia:

 1. Heippa Seikku. Lähettämääsi haasteeseen vastattu :). Se olikin aika kiva.

  Oma mielipiteeni on, että kommentit ilahduttavat aina ja niistä tulee sellainen tunne, että lukijat oikeasti lukevat tekstejä, mutta jotenkin en pidä kommentointia lukijaksiliittymisen yhteydessä niin tärkeänä. Etenkin, jos kommentti on tyyliin "Liityin lukijaksesi".
  Tekstejä ehtii kommentoida myöhemminkin sitten, kun kohdalle sattuu joku sellainen, joka herättää omassa mielessä ajatuksia.

  Ja varmaan osa lukijoista on sellaisia, jotka mielellään lukevat useita blogeja, mutteivät kommentoi koskaan mitään tekstejä, jos eivät koe sitä itselleen luontaiseksi tai mukavaksi.

  Pääasia, että kaikki saavat toimia itselleen parhaalla ja mukavimmalla tavalla.
  Ainut asia, jota pidän ehkä vähän outona tai epäkohteliaanaki on se, että blogin kirjoittaja ei koskaan vastaa lukijoilta saamiinsa kommentteihin.
  Etenkin jos niitä tulee niin vähän, ettei ole ajankäytöstä kiinni. Itse ainakin jätän herkästi kommentoimatta sellaisiin blogeihin, jos koskaan en saa mitään vastakaikua.

  Mutta jokainen tavallaan siis.
  Iloista viikonloppua ja sori nyt kun tuli näin paljon tekstiä :)

  VastaaPoista
 2. Itekin oon samaa mieltä ku Annukka että on kiva jos bloginpitäjä vastaa edes jotain mun laittamiin kommetteihin. En kyllä juurikaan laita mitään kommettia jos liityn johonkin blogiin lukijaks. Kommentoin sitten jos tulee jotain ajatusta mieleen jostain postauksesta.

  VastaaPoista
 3. Mukavahan kommenteja on aina lukea, mutta ymmärrän jos joka juttuun ei ehdi/jaksa aina kommenttia jättää...:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)