maanantai 26. elokuuta 2013

pikku tuunauksia

Heips!

Iltalenkillä oltiin tuossa äsken Venlan kanssa ja minä ihan t-paidassa ja capreissa läksin ja viluhan siellä tietty jo tuli, vaikka takana on tosi lämmin päivä.
Pakko se vaan on hyväksyä, että meillä on kesä ohi...viimeinen viiikko elokuuta menossa, eli viimeinen kesäkuukausista...huokaus....ensiviikollahan se on jo sitten virallisesti syksy!


Eilen kirppikseltä ostetut pullot saivat etiketit kylkeensä :) Joskus taannoin löysin kierrätyksestä vanhan puisen ja puunvärisen leipälaatikon....tänään sain sen vihdoin maalattua, kunhan kuivuu niin saan tekstin siihen piirreltyä :)  en  muuten koskaan muista ottaa niitä ennen kuvia...kai sitä niin innoissaan alkaa hommiin, ettei moinen tule mieleenkään, ennen kuin vasta jälkeenpäinRoskiksesta löysin vanhan mehumaijan, itse maija jäi roskiin, mutta se sihtiosan otin talteen....


 ajatuksena maalailla ja tehdä tästä kattolamppu....jossain? olikohan blogissa? näin tästä tehdyn version, en vaan muista missä....ja oli muuten upea!


maalia pintaan, reikä pohjaan ja johdot sun muut härpäkkeet ja... tadaaa.....lamppu on valmis, valo siivilöytyy tosi nätisti.....hitsi, kun en muista blogia? missä tällainen oli tehty....höh ja pöh!


Huomenna on kaupunki päivä ja enköhän totuttuun tapaan taas kipaise kirppiksellä :)


Mukavaa maanantai-iltaa !


- Seikku -

5 kommenttia:

 1. Kyllä illaat ja yöt ovat jo aikas kylmiä....:)

  VastaaPoista
 2. Tuosta tulee kyllä mahtava lamppu, mäkin olen nähnyt tollasia jossain mut en kyllä muista missä.
  Hyviä löytöjä huomiselle kirppis reissulle!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä sinulla on hyviä idoita osat keksiä kaikkea kivaa ,niinkuin mehumaijan siivilstä lampun varjostimen ,hyvä Seikku

  VastaaPoista
 4. Oi maijalampusta tulee mahtava!

  VastaaPoista
 5. Toi kattolamppuidis on hauska ja mielenkiintoinen. Itsellä myös tuo sama juttu että kun inspis iskee, sitä vaan tekee ja ja ja jää "ennen" kuvat ottamatta. Mukava että löysin idearikkaan blogisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)