perjantai 9. elokuuta 2013

Punaposki puolukka...

Heips!

Aamulla satoi oikein kaatamalla, mutta nyt taas aurinko paistaa ja edelleen on tosi lämmintä...hiostava...nahkea...+23 on edelleen mittarissa...ukkosta ilmassa selvästi.

Puolukat alkaa olla jo ihanan punaposkisia...nams.. tunnen jo suussani tuoreista puolukoista tehdyn vispipuuron maun...ihanuutta!...vai pitäsikös sanoa, että parhautta :D
niin kuin nykykielessä sanotaan...minusta ihan outo sana, ei tarkoita mitään ja kuulostaakin hölmöltä :)...hmm...onko sitten ihanuutta sen järkevämpi sana :D


 Puolukoitakin  näyttää tulevan ihan mukavasti :)


Iltalenkki tehtiin koiruuden uimapaikalle :)
mitä enemmän Venlalle tulee ikää, sitä enemmän saa houkutella veteen..neiti söis vaan heinää rannalla, eikä uimaan joutas ollenkaan :) monta keppiä sain viskoa ja houkutella ennen kuin suostui uimaan,  laiskimus!


neljä kertaa suostui koiruus mulle kepin hakemaan, sitten katsoi minuun, et hae kuule ite -ilmeellä :)
ja kieltämättä olis kyllä niiiiiiiin tehnyt mieli itsekkin pulahtaa...ihanan lämmin vesi olisi ollut.
Minä uimassa keppi suussa nakuna?!!! ..jessus :D 
tosin ei tuolla metsän keskellä ketään näkynyt, et sen puolesta ihan rauhassa olis voinut pulahtaa..paitsi..että minun tuurilla silloin olis joku paikkalle pyrähtänyt.Mukavaa viikonloppua!


- Seikku -


8 kommenttia:

 1. Hahaa, olisit vaan mennyt hakeen keppiä ihan ite ;) Ihania kuvia taas kerran, mukavaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...ja varmaan olis joku sattunut paikalle kameran kanssa :D

   Poista
 2. Ihania kuvia jokos puolukatkin ovat kypsiä.Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aika kypsiltä jo näyttivät ja niitä bäkyi olevan jo torillakin myynnissä :)

   Poista
 3. Kävin juuri metsässä kanttarellejä katelemassa (ei löytynyt yhtään :( ja huomasin, että jonkun verran näyttäis puolukoita tulevan, mutta olivat kovin raakileita vielä!! Pakkasessa entisiäkin vielä, joten saattaa olla, etten tarvitse tänä vuonna ollenkaan. Ja vispipuuro on ihan parasta!! Lämpimänä maidon kera, Nam.

  VastaaPoista
 4. Puolukka on yksi lempimarja mullakin. Näyttää niitä tulevan, tuossa lähimetsässä eivät ole ihan kypsiä. pitänee käydä tuolta isommasta metsäsäkin katsomassa, siellä on avarampi paikkakin, jos kypsyvät aikaisemmin. Mulla uimapuku on tehnyt katoamistempun, etsin sitä yks päivä joka paikasta, enkä löytänyt ;))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)