torstai 15. elokuuta 2013

Sadetta ja kirppistelyä :)

Heips!

Johan on sitten vettä tullut eilen ja tänään ihan kiitettävästi..suorastaan väliin ihan kaatamalla.
Sinällään omituinen ilma.. hetken päästä paistaa aurinko ja on lämmin, kerkeet just ulos ja huokasta et ihanaa se loppu, kun jostain kummasta nousee taas tuuli ja pilvet ja kaatosade on hetkessä niskassa, varmaan olen kolmesti jo kerennyt kastua ihan läpimäräks....pöh... ei mitään ripottelua, vaan vettä suoraan ja kaatamalla.

Mummoni muistan joskus sanoneen, et keväinen ja syksyinen ilma ajaa seitsemällä hevosella, eli varmaan nopeaa vaihtelua lie tarkoittanut :)

No, tänään  poikkesin kirppiksellä ja muutama juttu tarttui mukaani :)


Tällainen ihana puinen iso rasia, maalattukin jo valmiiksi :) 2€
tuo malli on hauska ja kiva säilytykseen..muutama koru sinne jo pääsikin.


ruttu-verhokangasta 5m ..ohutta ja kiiltävää :) 4€


Punaiset tyynynpäälliset...joulua jo silmälläpitäen...20cent./kpl
Uudelta vaikuttaa nämäkin :)


Hiukan räjähtänyt kehys 30cent.....maalia...maalia :)Millään ei haluais vielä sanoa, että on syksy...sitä pitäis vaan kiinni kesästä kynsin-hampain :)
niin kauan kun on vihreää on KESÄ...näin olen sen nyt päättänyt!


Mukavaa torstai-iltaa!

- Seikku -


7 kommenttia:

 1. Kyllä kumman nopeesti tulee sateet nyt, kun poudalla menin keräämään nokkosia, en kaikkia kerennyt kerätä kun alkoi ripsuttelemaan ja kohta sataa kaatamalla. Juoksujalassa saa tulla pois ja kastuu sittenkin. Onhan se mukavampi kun on vihreenä kaikki, vaikka onkin jo viileetä.
  Mistä sie löydät noita ostoksia? Käytiin useammalla kirppiksellä yks päivä, kaikki mitä katsoin maksoi 5-8 e vähintäin. Narua löysin sitten 2€ / 50m sinistä, jos sillä jotain tekis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen sellanen penkoja, jos paikka näyttää mielenkiintoiselta niin alan katsella tarkemmin, monesti sieltä alta ja lattioilta nuo löytöni teen :)...totta hinnnat on joissain jopa ihan älyttömiä..
   Nuo ostokset on kaikki mammuttukirpparilta pengottu :D

   Poista
  2. No siellähän mekin käytiin ;))) Mut kun mies on mukana ei pääse penkomaan....siinähän se suurin vika on kun ei löydy mitään.

   Poista
 2. Ihania kirppislöytöjä oletkin tehnyt. On nyt vielä kesä, elokuu vasta puolessa välissä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)