tiistai 20. elokuuta 2013

tuunausta...maalausta..

Heips!

Tällasen ihanuuden raahasin tuossa muutama päivä sitten kirppikseltä 10€ maksoin siitä...ajattelin et maalaan sen valkoiseksi ja pistän eteisen nurkkaan ja poistan naulakon sieltä kokonaan ja pistän koko nurkkauksen uusiksi :)
Aamulla katse ulos..jess! aurinkoinen ilma, joten eikun naulakko ulos ja hiomaan, oikein tarkkaa työtä tein ja hioin ihan kunnolla... sitten pölyt pois ja  maalipurnukkaa esiin....
Olin ostanut tätä suurta maalausoperaatioita varten Helmi-kalustemaalin jossa lukee valkoinen...ok....kannen sävyssäkin näyttää ihan kivalta. ja kartalla....sudin  sitten pensselillä joka mutkan ja oikein siististi maalasin (aattelin et kerrankin panostan tähän hommaan kun on kunnon  maalikin, joka näyttää hyvältä ja kestää) Maali sinällään on hyvä, ei valu ja jälki tuli siistiä, sävy vaan meni metsään :) tai ei jos pitää siniharmaasta, ja pidänhän minä, mutten nyt tässä naulakossa!

Lähdettiin sitten Venlan kanssa lenkille ja naulakko jäi kuivumaan.....kuinka ollakkaan, kotiin tultua naulakko oli muuttanut värinsä se oli vaalean sini-harmaa...ei  siinä mitään, ihan nätti väri, mutkun mie haluan valkoisen siitä, enkä mitään siniharmaata!..
 Ja tietenkin malttamattomana ihmisenä  jolla pitää asiat tapahtua just nyt, eikä huomenna,  kun minkä päähäni saan...ei tullut edes mieleen, että odotan huomiseen ja ostan oikean valkoisen sävyn :D ärsytti niin paljon, että naulakko oli saatava heti, just, nyt valkoiseksi. 
Varastossa ei ollut kun valkoista suhumaalia ja inhoan sillä maalaamista, joka paikka siinä maalipölyssä ja en saa tasaista vaan valumia tulee....
eikun suihkimaan sitä päälle.....ja sen jälkeen siivoamaan koko lähiympäristö siitä suhusta.....ja työn lähempi tarkastelu... niinpä niin VALUMIA siellä täällä :(  ....grrrrrr....

Miten ihmeessä te osaatte suhulla maalata niin, että jälki on siistiä??
monessa blogissa suhulla maalataan ja onnistutaan....minä en vaan osaa näämmä sillä maalata ja inhoan siksi kyseistä maalia yli kaiken!!

No, naulakko on ulkona kuivumassa ja näyttää nyt tältä


Juu...valkoinen siitä melkein tuli, mitä nyt siniharmaa puskee vähän alta....

Onneksi ne valumat ei kuvassa näy :D 

toista pulloa meni suhua ja ilmeisesti täytyy vielä kerran sutia, kunhan nyt yön yli kuivuu ja aamulla nään millainen siitä tuli :)

Ärsyttää tuo maalien ostaminen, kun koskaan et voi olla varma sävyn lopputuloksesta, vaikka maali olevinaan on sitä mitä pitikin värin olla,  ja sitten kuivuttaaan näyttääkin ihan joltain muulta.
Venla sai ydinluun maalihommien ajaksi ja siinä onkin työtä toisella riittänyt, välillä piti mennä  toisen ihan nokosille, että jaksaa sen kans vehata  :)

näin meillä tänään :D

Mukavaa tiistai-iltaa!


- Seikku -

2 kommenttia:

  1. Voihan suhu ;) en ole vielä koskaan maalanut sillä kuuluisalla suhumaalilla, täytynee kait joskus koittaa sitäkin.
    Mukavaa viikkoa sulle!!

    VastaaPoista
  2. Minä en myöskään ole uskaltanut suhuun koskea - mulla kun tuppaa pensselilläkin aina jonkin sortin sotkua syntymään;)
    Vaan hienon naulakon saat, kunhan löytyy se oikea valkoinen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)