sunnuntai 18. elokuuta 2013

Valtava pajupallo

Eilen aamusta kipaisin kirppiksellä ja sieltä bongasin valtavan pajupallon, joka on maalattu valkoiseksi ja 1€ hintaan.....tokihan minä sen kotiin raahasin ja sieluni silmin näin sen makkarin katossa varjostimena....mutta eipäs se taida sinne oikein istuakkaan....on liian iso pieneen ja matalakattoiseen makkariin...Jotenkin haluaisin pallon sisustuselementiksi...vinkkejä???Mukavaa sunnuntaita! :)- Seikku -

6 kommenttia:

 1. Kietosin pallon ympärille oikein runsaan valosarjan ja laittasin kuistia somistammaan...Tai etteisen pimmeimpään nurkkaan :)

  VastaaPoista
 2. Tulin tänne esittämään oman ideani, mutta Lovviisa ehti ensin :). Ihan samaa piti ehdottaa. Joten nyt on ainakin kaks ääntä tälle vaihtoehdolle..

  VastaaPoista
 3. No, sitä mietin itsekin...pallonhan ei välttämättä tarvise roikkua sehän voi olla lattiallakin...tai sitten pistän sen vaan valosarjoineen ulos roikkumaan, niin kuin pajupalloja yleensä pidetään :)...tosin tuo valkoinen väri tekee siitä jotenkin sisäjutun...nooh..katsellaan mitä keksin :)

  VastaaPoista
 4. Valosarjaa minäkin olisin ehdotellut :)

  VastaaPoista
 5. Mutkun mie olisin niiiiin halunnut tuosta varjostimen.... :D

  VastaaPoista
 6. Niin minäkin laittasin valosarjan, ja voihan se olla sisälläkin. Jos tykkäät niin värillisiäkin voi laittaa. Sinisiäkin on eri sävyisiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)