tiistai 24. syyskuuta 2013

Joutsenten kokoontuminen

Hellou!

Hrrr.....miten kylmä!!!!  kerrasta kyllä ilmat kylmeni huh... viime viikolla vielä +18 ja nyt mittari näyttää hätäsesti +5 ja tuulee niin, että vie tukan päästä ulkollessa....juu ei ole hattua..en ole hattuihmisiä, en vaan osaa pitää hattua päässä, tai sit mullon omituisen muotoinen kallo ja siinä ei hattu pysy, jos sen erehdyn pistämään päähäni, niin saan kokojan nykiä sitä alaspäin.. olen siis huivi-huppuimmeinen :)

Ai, niin ja TERVETULOA uudet ihanaiset lukijani :)

Voi miten iski haikeus, kun lammelle oli kokoontunut lauma joutsenia, lie matkasuunnitelmien ja lentoreittien pohtiminen menossa. Joutsen on niin mielettömän kaunis lintu.


 Hyvää matkaa ja ensikeväänä taas toivottavasti tavataan :)


 Niin ihanaa aina seurata yhtä Joutsen pariskuntaa, joka jo viidettä vuotta tulee samalle lammelle (sen aikaa olen asunut täällä) lie olleet jo kauemminkin...rakentavat pesän saavat poikaset ja syksyn tullen lähtevät lämpimään ja taas keväällä tulevat uudelleen ja ilahduttavat tulollaan ja syksyllä sitten, kyynel silmässä katselen pois lähtöä ja keväällä  taas alan jo hyvissä ajoin jännittämään, että tulevatko vielä ja jos, niin tulevatko molemmat ja kun molemmat tulevat niin oiii sitä onnea! :)
Nyt jos vielä iltalenkin takaisis koiruuden kanssa :)Mukavaa tiistai-iltaa !- Seikku -

8 kommenttia:

 1. meidän pellolla noita joutsenia on siis satoja! ihan mielettömästi..miksiköhän en oo ikinä niitä kuitenkaan kuvannut :/ tartteepa laittaa toteutukseen :)

  VastaaPoista
 2. Tosi on että kylmä oli tänään! Meillä mies oli nähnyt kurkiauran...on se haikeata kun linnut lähtevät :(

  VastaaPoista
 3. Taas alkaa kova totuttaminen tuon kylmän kanssa. Yhtään joutsenkuvaa en ole tänä kesänä saanut joten täytyy ihailla teidän toisten kuvia.

  VastaaPoista
 4. Tänään oli vielä kylmempää. Auton lasit aivan jäässä. Meidän lähijärvellä asustelee myös joutsenpariskunta. Kiva niitä on seurailla. Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuli vilu ihan kerralla, jäätyy hrrr. Tuulikin käy luihin ja ytimiin, Mutta ei auta, pihalla on hommia vielä.

  VastaaPoista
 6. Moikka, kyllä on kauniita kuvia, pikkusen iski kylmyys vastaan kun lämpösestä tultiin kotiin! Mutta ihanaa kuiteski olla taas kotona :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, ja kaunis on Suomen kansallislintu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)