keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Maalausverstas keittiönpöydällä..

Heipsis !

Tänään iski maalausinspis ja keittiönpöytä muuttui hetkessä maaliverstaaksi :)
Kirpparilta taannoin löydetty toinen leipälaatikko on maalauksen alla...ja kehyksiä ja tarjottimia yms... tarjottimiin ajattelin kokeilla sitä kuvansiirtoa ihan tulostamalla tekstin ja kokeilla erikeeperillä irrottaa kuvan :)
töissä sitä kerran kokeiltiin ja toimii, mutta tosi varovainen on oltava poistettaessa sitä paprua päältä, minä pilasinkin omani, kun liian kovakouraisesti käsittelin....malttamaton kun olen :DSitä oranssia kaappia en vielä ottanut käsittelyyn, hioa yritin, mut siinä on niin paksu maali, ettei taida hiomapaperilla ja miun käsivoimilla saada irti, konetta mulla ei ole...pitäskin jostain löytää sellanen sopiva naisen käteen tarkoitettu hiomakone, kun näkyy aina tuota tuunattavaa löytyvän :)


Venla seuraili miun maalauspuuhia sohvalta käsin, näin lokoisasti :)


Vahinkoakin sain taas aikaiseks....mikä ihme miun kaapeissa on vikana, kun niissä ei astiat pysy??! ..ai, liian täynnä vai?..eikä oo!  tai..... kai se on nuo kaapit otettava taas inventaarion ja siivouksen alle.

siinä meni kermansaven iso uunivuoka palasiks taas :(
mut, eikös sirpaleet tiedä onnea? Kyllä mulla nyt on pakko olla onnea odotettavissa muumikipon ja uunivuoan verran ainakin :)
odotan innoissani :)Vielä löyty pihalta elossa olava krysanteemi, joten sen myötä......


Mukavaa pikkulauantaita !- Seikku -

6 kommenttia:

 1. Voihan Venla, kun on lokosasti soffalla, pitäähän sullakin siellä työnjohtaja olla ;) Juu kuule, usko vaan onnea on tulossa sulle nyt rutkasti :)
  mukavaa loppuviikkoa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai :) on vaan turhan laiska tämä johtaja, eikä anna palautetta...tai no joo..kuorsaus kävi välillä sohvalla, eli tulkittavissa vissiin, et tosi tylsää ja väsyttävää hommaa :D

   Samoin sulle mukavaa loppuviikkoa :)

   Poista
 2. ♥ minäkin uskon, että sirpaleet tuovat sinulle onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka :) sitä tässä toivotaan :)

   Poista
 3. Maalaamalla saa kivasti uudistettua yhtä sun toista, ja se on sitäpaitsi tosi kivaa puuhaa:) Mukavaa ja onnekasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa maalaaamisesta :)...maali tekee ihmeitä ja nopsaan saa vanhasta "uutta" :)

   Samoin sinulle hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)