keskiviikko 4. syyskuuta 2013

neliöt kateissa

Hellou ! :)

Voi hyvän tähen, kun ihminen osaa hukata kaiken !

aloittelin joskus ...hmm...toissatalvena isoäidin neliöistä torkkupeiton tekoa ja iso pussillinen valmiita neliöitä on  hukassa !! kadonnut !! hävinnyt !!  piilossa??  ..kuin pieru saharaan....


mihin ihmeeseen olenkaan voinut ne tunkea?! ....olen kääntänyt koko huushollin kohta ylösalaisin ja EI löydy mistään! en kai minä tollo vaan ole keväällä kaappien siivouspuuskassa niitä roskiin sentään heittänyt....en sentään (kai)
nuo kuvan muutamat lappuset löytyi lankakorista, mutta se säkki kadonnut kuin tuhka tuuleen ....

noh..jatkan vielä etsintöjä..mihin ihminen laittaa tärketä jutut, joita ei juuri silloin tarvitse, mutta tietää varmasti tarvitsevensa niitä myöhemmin? ....talteen...juu talteenpa hyvinkin, mutta MINNE??

Auts!!  nyt ei auta kuin kuppi kahvia ja omppupiirakka tähän kohtaan :)


ps. toisaalta tuo ruskea värikään ei enää miellytä...... *huokaus*

- Seikku -

7 kommenttia:

 1. Voi, tuo on niin tuttu tunne :)
  Olen juuri etsinyt vanhoja kissojen valjaita kaverin kissanpennulle, muistan ne jossain nähneeni, mutta mistään niitä ei löydy... eli hyvässä tallessa ovat nekin...

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä laitta joskus niin hyviin talteen, kyllä ne joskus sitten löytyvät
  kun ei niitä enään tarvitse:)

  VastaaPoista
 3. Noin mullekin aina käy :). Mietin laittaessani, että nyt laitan nää VARMAAN talteen, josta VARMASTI löydän, mutta kun en koskaan muista, mikä se varma piilo milloinkin oli. Löytyy yleensä vasta sitten, kun ei enää ole aikoihin muistanut etsiä :)

  VastaaPoista
 4. Niin tuttua ja ärsyttävää. Ite etsin pari viikkoa sitten uimapukuja! Tiesin etten ole hävittänyt niitä, pengoin Kaikki kaapit ja varastot, eikä löytynyt. Annoin olla. No löysin sitten äskettäin ne. Olin laittanut ne pikku koriin, jossa pidän yleensä tyynyliinoja ;)))
  Hieno pitsinen tausta!

  VastaaPoista
 5. Tuttu tunne :/ Ärsyttävää! Mutta mullapa on sulle on huomenna blogissani haaste! :)

  VastaaPoista
 6. Salaperäistä tavaroiden katoamista on liikkeellä Minulta on hukassa kaksi paria kenkiä, tarttisin niitä kipeästi vaan eipä löydy. Sitä se tekee kun ees taas kulkee kamat kassissa. Ja sitten ne putkahtaa jostakin kun tarve on jo mennyt ohi. Elämä on.

  VastaaPoista
 7. Voi ku tietäsit, kuin paljon mulla on hukassa tavaraa! Oikeen ärsyttää välillä!!!!
  Nuo isoäidin neliöt on ihania <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)