sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sunnuntai-iltaa

Heipsan !

Tervetuloa uudet lukijani, toivottavasti viihdytte seurassani :)

Tämä viikonloppu on mennyt ihan harakoille, en kerta kaikkiaan ole mitään saanut aikaiseksi...lähinnä nukkunut ja nukkunut ja taas vaan nukkunut.
Kivut vaivaavat niin selässä, käsissä, kuin tuolla koivessakin (kantapään ns.luupiikki, eli faskiitti) ja olo on sen mukainen ...alakuloinen, masentunut ja väsynyt :´(
Jatkuva kipu jossain kohtaa syö kaikki voimavarat ja näitä väsy/itkupäiviä tulee silloin tällöin, kunnes taas hetkeksi helpottaa...yhtä vuoristorataa tää meikälaisen oleminen.

Piha piti laittaa tänä viikonloppuna talvi kuntoon..siellä se rehottaa edelleen kuolleet kukat ruukuissaan ja penkeissään..ei vaan ole ollut puhtia, eikä voimia tänä viikonloppuna yhtään mihinkään (paitsi syömiseen ja nukkumiseen).

Venluskan kanssa sentään iltalenkki tehtiin linkutettiin auringonlaskun aikaan....pakkasyö tulossa ja ilma oli ihanan kirpakka.


Jospa se taas olo tästä piristyisi :)


Oikein hyvää alkavaa uutta ja lokakuun ensimmäistä viikkoa kaikille !- Seikku -6 kommenttia:

 1. Säryt kyllä syö naista - sen tiedän. Ja kun huonoilla yöunilla yrittää töissä pakertaa, ei sitä enää kotona jaksa yhtään mitään. Mutta ei tarttekaan - kaikelle on aikansa - sillekin tekemiselle sitten, kun säryt taas helpottavat.
  Parempaa ensi viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinulle! Toivottavasti helpottaa pian <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! :)

  Tsemppiä ja voimia!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Ja parempaa alkanutta viikkoa. ♥

  VastaaPoista
 5. Ne nää kylmenneet ilmat lisää kaikenlaista vaivaa, vähintään mieli painuu alas ku joka puolella ulkonakin kaikki lupsottaa. Mut olethan saanut edes kuvattua kauniita maisemia. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Joskus se on uni mitä ihminen tarvitsee, ja tietysti syödä pitää välissä että jaksaa nukkua :) Eli hyvään tarkoitukseen on viikonloppusi mennyt. Ehtii ne ruukut vielä tyhjentää, lopulle viikkoa on luvattu melko lämmintä ilmaa. Ei siinä kauaa mene kun saa aloitettua ja sitten on hyvä mieli... sanon minä, jolla on vielä omallakin pihalla puolet tyhjentämättä, ehtiipä nuo :) Kipu ei ole kiva kaveri, vaan sitäkin pitää välillä kuunnella, toivottavasti jo on helpottanutkin. Mukavaa lokakuuta sinulle, nautitaan raikkaasta syyssäästä aina kun mahdollista ja jaksetaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)