maanantai 9. joulukuuta 2013

Pakkas maanantai ja kadonnut joulufiilis

Heips!

-23 näytti mittari, kun tuossa pikkulenkki tehtiin koirulin kanssa.
Puut tosi kauniita kuuraisina :)

Päivä on mennyt taas ihmetellessä tai no sukkaa neuloessa..kummipojalle neulon converse villasukkia (tiedättehän ne tennarit)...no tiijätte kumminkin..tyhmiä tässä kyselen :)

En tiedä, mutta nyt en saa sit millään joulufiilistä päälle, tarviisin varmaan kunnon potkun persuksille jotta jostain saisin virtaa ja sitä iloista joulumieltä tarttua toimeen...kaikki vielä leipomattakin.

Toisten bologgajien blogeja kun katselee niin kaikilla on jouluhyörinät ja leipomukset meneillään, koti laitettuna jo kauniisti jouluun. Itse en saa aikaiseksi mitään.

Kai se tuo huoli tuosta koirulista nyt lammaannuttaa, ettei mitään saa tehtyä, eikä mikään huvitakkaan.
Joulukortitkin pitäis väsätä..... *huokaus*

Minä vaan olla möllötän alakuloisena ja mietin ja olen niin yksin tämän jutun kanssa...paitsi te rakkaat blogiystävät olette ymmärtäneet tämän miltä minusta tuntuu ISO kiitos siitä teille, niistä kaikista vastauksista ja myötätunnosta <3


 Jouluradiota tässä kuunetelen samalla kun kirjoitan ei edes kauneimmat joululaulut saa nyt sitä joulutunnelmaa tulemaan.


Hauvelikin piristynyt jo leikkimään välillä...korvatulehdus paranee, mutta pahkura ei ole hävinnyt kainalon läheltä mihinkään.
Pitäis osata nauttia näistä hetkistä, eikä surra etukäteen asioita, kun mitään ei ole vielä diagnosoitu.. seurataan vain mihin suuntaan menee.
Lopettaa tämä asian vatkaaminen mielessään ja yrittää piristyä (helpommin sanottu kuin  tehty)
Ihmismieli on tällainen, ainakin minulla.
Pakko on yrittää piristyä edes vähän...koiruuskin vaistoaa, että jotain on vinossa.


Männä viikolla löysin kirppikseltä kivan 2€ lokerikon miun pitsirullille :)
Mukavaa alkanutta joulukuun toista viikkoa!- Seikku -

9 kommenttia:

 1. Lämmin halaus sinulle.Sinulla on nyt erilainen tilanne kuin ennen, päivä kerrallaan eletään tätä elämää.Mitään ei ole vielä menetetty,kaikki voi olla hyvänlaatuista.Keväällä minäkin luulin saavani keuhkosyövästä tiedon,muutaman viikon kuluttua selvisi että oli muuta.Kieltämättä se vaivasi,mutta pakko elää sekin aika.Näitä tilanteita tulee jokaiselle joskus.Tsemppiä

  VastaaPoista
 2. meillä samat lukemat mittarissa ja voi sissös jotta se tuntuukin kylmälle..päivällä kun oli pirtsakat 10 ni kyllä tuntu miullaki se iltalenkki luissa ja ytimissä.

  VastaaPoista
 3. En tiedä-itsellä ei mitään kummenpaa jouluhösseliä. Ei leivottu ei siivottu.Vain vähän askartelua. Olen ajatellut että kyllä se joulu tulee vähemälläkin. Mietinkin että ottaisko pakkasesta sen piparitaikinan sulamaan ja ehkä huomenna leipois hiukan joulun tuoksua.
  Älä välitä jos nyt tuntuu tuolta-asiat aina järjestyy, niin minä uskon. Omien voimien mukaan mennään. Kauniita päiviä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kyllä näitä jouluja tulee. Turha ottaa vielä siitä paineita,että pitäisi joulua laittaa, kun huolta löytyy muutenkin :( Edelleen pidän peukkuja,että kaikki kääntyy parhain päin!

  VastaaPoista
 5. Voi sinua.. Teille tulee varmasti ihana joulu, vaikket niin hirveästi höösääkään <3

  VastaaPoista
 6. Ymmärrän täysin miltä sinusta tuntuu. Sen verran on nuo meidänkin koiraherrat sairastellut ja puolitoista vuotta sitten olin aivan varma, että Mököstä pitää luopua, mutta tuossa tuo koiravaari vielä köpöttää. Toivon todella, että teilläkin kaikki kääntyy hyvin päin.
  Minulla on niin, että mitä vanhemmaksi tulen sitä vähemmän hössötän joulua, vaikka se minusta tavallaan kuuluu asiaan.

  VastaaPoista
 7. Kyllä varmasti tulee hieno joulu vaikka ei niin hössötäkkää,minäkään en enään viitsi,nuorena sitä touhusi kun oli lapset pieniä.Hyvää joulun odotusta.♥

  VastaaPoista
 8. Hei, vielä kerkiää joulumieli tulla. Eipä ole täälläkään sitä vielä isommin nähty. Joulukortit sain eilen kyllä vietyä postiin, kun ajelin pyörällä kirjastoon.
  Eikös "lapsi" yleensä ole tervehtymässä, kun jo jaksaa leikkiä ;)
  Toivotaan että patti häviää siitä kun tulehdus paranee.
  Kovin on pirtsakka pakkanen ollut viime yönäkin.

  VastaaPoista
 9. Kyllä se joulumieli sieltä vielä seikku sullekin tulee, eikä sitä aina tarvi hössöttää niin paljoa, vähemmälläkin pärjää. Patti voi olla ihan mikä tahansa rasvapatti ym. hyvän laatuinen. Mutta ymmärrän huolesi kyllä, meidän Riesalta kun alkoi perä pettää alta ja eteni tosi nopeesti niin huonoksi ettei ollut kuin se viimeinen, rankin vaihtoehto enää jäljellä. Kirpas kovaa ja kauan.
  Mutta älä mene vielä asioiden edelle ja nautit nyt koiruudesta <3 (Tiedän, helppo sanoa )
  Mukavaa viikkoa sulle joka tapauksessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)