lauantai 7. joulukuuta 2013

Pikkujoulu arvonnan voittaja on..

Heipsan!

Itsenäisyyspäivä on vietetty ja eilinen ilta meninkin tiiviisti tv-ruudun ääressä, etten ennättänyt edes arpoa :)
asia on nyt korjattu :)

Joulua olen koittanut tuoda tähänkin huusholliin, vaikka ajatukset ovat nyt niin tuossa hauva murusessa, että mistään ei oikein tahdo mitään tulla...mietityttää ja pelottaa.

Ihmisten on niin vaikea ymmärtää ja varsinkin tokaisu "että sehän on vain koira" satuttaa ja suututtaa niin vietävästi tai "olethan jo otteassasi ollut tietoinen, että joskus on luopuminen edessä" saa melkein itkemään.

Voi HELVETTI! en paremmin sano!...totta kai olen ollut tietoinen ja minulle Venla ei ole koskaan ollut "vain koira" vaan paljon enemmän!

Perheenjäsen jota rakastan sydämestäni ja joka on kulkenut rinnallani jo 8v. ei jätä, ei petä, eikä taatusti hylkää! Eroni jälkeen minulla on vain tuo rakas karvaturrini, jonka soisin vielä olevan ilonani ja turvanani monta vuotta.
Tämä aihe ja avautuminen taitaa vaatia ihan oman postauksen :) ....joten annan sen nyt olla. Vanha lyhty löysi paikkansa siltä kirppikseltä löydetyltä rahilta :)


Tähtikin löysi tiensä makkarin ikkunaan... Jouluisia tunnelmia...

 Tonttuja unohtamatta :)Mutta se pääasia....arvontaan osallistui yhteensä 56 arpaa.

Kiitos kaikille osallistujille :)

Arvonnan suoritin tällä hyväksi havaitulla menetelmällä.... ja se osui numeroon 46*torvisoittoa* voittajaaaaaaaaaaa ooooooooooon:  Hanne Valkoisesta leinikistä! ONNEA!!!!!!!!!

Pistätkös osoitteen tulemaan sähköpostiini:  ripaus.vaaleanpunaista@gmail.com
niin saan paketin postiin :)

Oikein mukavaa lauantai-iltaa kaikille!- Seikku -

12 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Kyllä totisesti koira on enemmän kuin vaan koira! Se on rakas perheenjäsen! Sen parempaa ystävää saa hakea.. Toivottavasti Venla toipuu ja voi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle!
  Voi heitä jotka sanovat, että... vain koira. Vielä pahempaa, että sanotaan... ottaessaan on tiedettävä, että joutuu luopumaan. Huhhuh. eihän sitä silleen voi ajatella, muuten ei uskaltaisi tehdä mitään kun joutuu luopumaan. Ikäänkuin mistään ei saisi nauttiaja tykätä, kun kuitenkin joutuu luopumaan. Sairauksia tulee (ja toivottavasti menee) kaikille. Toivotaan, että Venlasi paranee!

  VastaaPoista
 3. Hyvin ymmärrän hätäsi oman koiran puolesta, toivotaan pikaista paranemista Venlalle! Ihania joulun tunnelmaisia kuvia. Onnea arvonnan voittajalle!

  VastaaPoista
 4. Paranemisia Venlalle! ♥ Ja onnea voittajalle.

  VastaaPoista
 5. Onnea voitajalle.Paranemisia Venlalle.♥

  VastaaPoista
 6. Ihmiset osaa kyllä toisinaan olla tosi ajattelemattomia.
  Toivon terveyttä karvaturrille ja Onnea voittajalle.
  Ja sulle parempaa mieltä <3

  VastaaPoista
 7. Voi harmi, toivon sydämestäni että koirulisi tulisi terveeksi ja patti olisi vain tulehtunut imusolmuke korvatulehduksen johdosta. Koirat eivät ole meille "vain", ei ikinä, ne on rakkaita lemmikkejä ja vilpittömiä ystäviä, joiden hyvinvointi on meille sydämen asia. Tsemppiä sinulle ja Venlallesi.

  VastaaPoista
 8. Mää en tiiä mitä touhusin, ko tua sun arvonta livahti multa ihan ohitte, mutta onnittelut voittajalle! :)
  Ja se, joka kehtaa sanoa toisen rakkaasta, että sehän on vaan koira (tai jotain muuta yhtä älytöntä) niin ei oo koskaan saanut kokea eläimen pyyteetöntä rakkautta! Melkein kävis sääliks, jossei pistäs niin vihaksi!
  Peukkuvarpaatki pystysä täälä kökötän, että Venla vielä pitkään sun kanssa porskuttaa, että se patti on vain jotain harmitonta!

  VastaaPoista
 9. Onnea voittajalle - ja paranemisia Venlalle♥
  Minä olen pari kertaa pelästynyt menettäväni meidän Viiru-kissan ja tiedän kyllä, miltä se menettämisen pelko tuntuu - aina tuntuu, jos perheenjäsenellä ei kaikki ole hyvin♥

  VastaaPoista
 10. Koira on todellakin paljon muutakin kuin koira! Rakas ystävä <3 Ihania tunnelmakuvia olet räpsinyt :)

  VastaaPoista
 11. tuommoset kommentit on RAIVOSTUTTAVIA! koira on isännälleen ja emännälleen todellakin paljon enemmän kuin koira. tietäähän ihminen lapsia tehdessäänkin, että nekin omalla tavallaan "lainassa". nekin sitten jossain vaiheessa ottaa siivet alleen ja lentäävät pesästä.

  VastaaPoista
 12. Pikaista paranemista karvakamulle. Muistan, kun oma koiruuteni jouduttiin viemään viimeiselle matkalla, surin paljon koiruuttani. Yksi tyyppi tuli sanomaan kuukaudne jälkeen, että vieläkö itket sitä rakkia? Eipä olla oltu sen jälkeen enää tekemisissä, kylmä ihminen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)