sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kirppislöytöjä :)

Heissan ja mukavaa talvista sunnuntaita! :)

Ihanaa, kun tuli talvi. Ulkona sataa kevyttä pakkaslunta (-10) ja aurinko paistaa, kyllä vaan valolla ja varsinkin auringolla on vaikutus suoraan mielialaan :)

Eilen ajaa hurautin kirppiskierrokselle pitkästä aikaa, ihan ajan kanssa..kiersin kaikki kolme suurinta läpi ja niin muuten oli moni muukin lähtenyt, väkeä oli siihen malliin liikkeellä :)
Ja, tietty mukaan tarttui ihania löytöjä....ja ..varsinkin nämä:Arabian kermakko ja sokerikko, joka oli ehjä vielä kun kirpparilta sen ostin....siis tällainen setti oli miun mummolassa, kun olin lapsi joskus vuonna kivi ja keppi!!

 Eli, aikas vanha tämän täytyy olla..suorastaan hypin riemusta ilmaan, kun nämä näin ja vielä sokerikon kannen kanssa ja ehjinä (olen näitä nähnyt ennenkin myynnissä, mutta jostain on aina särö lähtenyt tai kansi puuttunut)  JESS!!!  vihdoin ehjä yksilö!

Liitelin onnellisena suoraan kassalle  nämä ihanat lapsuuden muistot kainalossa....ja ..vain sekuntti ...ja RÄTSSS...kansi lensi lattialle :( :(  voi PER...E!!!
Hyvä etten itkuun purskahtanut :(

Melkein konttasin lattioilla, että sain kaikki kannen sirut talteen...mutta se kannen nuppi oli lentänyt ties minne, eikä sitä löytynyt....sydän itki verisiä kyyneleitä ja mumisin vähemmän julkaisukelpoista tekstiä!!!

Tottakai syytin setin myyjää mielessäni, miksi halvatussa niitä kansia ei voi teipata, vaikka toiselta kulmalta kiinni??!!  yleensä itse laitan aina teipit, että kansi pysyy paikallaan...miten voikin joku olla tollo?!!!
Syyhän ei tietysti ollut minun homelokoprissa..eihän? tai siinä suorastaan tärisevässä innosssa, kun nämä näin...
Vieläkin suivii, miksi mulle käy aina näin...ggrrrrrrrr....
Mutta, kauniit on silti oli kantta tai ei ja sokerikko ainakin ihan käyttökelpoinen vielä, miksi ei kannukin, vaikka näyttääkin jo pinnaltaan hiukan marmorimaiselta. ja...katsokaa!!!! näin HALAVALLA!
Toinen löytöni oli ihana valkoinen metallinen leopälaatikko ja sekin vain 4€ ...just näppärän kokoinenkin minun keittiön työpöydän nurkkaan :)Hieman reissussa rähjääntynyt keiju 40cent :)GG:n kankaasta ommellut tyynynpäälliset 2kpl. siistit kuin mitkä 2€ vaan.
Ihan upouudet tyynynpäälliset 2 kpl, pakettissakin vielä 2€.  Siis niiiiiiiin ihanat ja halavalla ;)Ja valkoista pitsikangasta 140cm/3,5m  1,50€
Tästähän nyt vois ommella vaikka sun mitä koristuksia :)


Tuo upea talvi-ilma houkuttelee ulos, joten mars! lenkille!


Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

- Seikku -


7 kommenttia:

 1. Wautsi miten ihania löytöjä,tuli ihan olo että itsekin täytyy mennä joku päivä kirpparille:) Kyllä varmaan harmittaa tuo kansi,voi itku sentään:/

  VastaaPoista
 2. Johan on taas löydöt! Vahinko ei tule kello kaulassa.
  Eilen velä kävin kävelyllä, nyt ei jaksa tänään. Aurinkokin on pilvessä.

  VastaaPoista
 3. Ompa taas hienoja löytöjä,voi rähmä mikä vahinko sattui,vahinko ei tule kellokaulassa.Täälläkin satelee jo lunta:)

  VastaaPoista
 4. siis huippulöytöjä olet tehny..mie en IKINÄ löydä tuolta valintakirpulta mitään..

  VastaaPoista
 5. Kauniita asioita olet löytynyt, teki mieli lähtee heti kirppikselle!

  VastaaPoista
 6. Mahtavia löytöjä kyllä! Arabioiden myyjä ei ole tainnut arvatakaan astioiden oikeaa arvoa... ;-)

  VastaaPoista
 7. Vaude mitä löytöjä oot taas tehnyt , harmi tuo sokerikon kansi mut käyttökelpoinen kuiteski vielä :)
  Oikeen mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)