perjantai 28. helmikuuta 2014

Mie romahan!

Heips!

Ai, että mie olen istunut koneella tunti kausia mm pinterestissä niin, että persus on puuduksissa ja kuolannut tätä GreenGaten Sophie vintage sarjaa <3 ....oijoiiiiiii...kun tahtos tommosia....

kuva Pinterest
 Siis tää on niiiiiiiiin ihana!


Lattemukit ja lautaset ois aivan ehdoton ostos..  mutkun jo yhden kupin hinta on 11€ ja lautasen n.14€  ja yhtä kerrallaankaan kun ei viitsis tilata, kun siihen on kuitenkin postimaksu päälle...kääks!


vaihtoehto 2 ja kuolattava sarja on tämä Dora White

kuva Pinterest

Ihania ihania ihania...... todellakin todellakin todellakin....ja nää pallokuosit....oijoijoiiiiiii.....TAHTOO!!entäs nää peltirasiat.....aaaaaaa...mie romahan!

Ihania sänkypeittoja ...yms yms...

...niin paljon kaikkea ihanaa...Uutta kevään 2014 GG-katalogia pääset selailemaan tästä *clik*


Lenkiltä toin mukanani koivunoksia maljakkoon :)
Vanha kansa kun sanoo, että niin monta päivää siitä kun oksat on pistetty veteen ja siihen, että alkavat vihertää niin, niin monta viikkoa on kesään :)

Oikein hyvää viikonloppua sinulle!


- Seikku-

8 kommenttia:

 1. Oi että, eikös ookki ihania. En mäkään raaskinut kun 2 kuppia ja kippoa tilata ja sen ihanan pikku kannun tota Sophieta, lautaset pitäis kyllä vielä hankkia :)
  Ei todellakaan uskois, että täälläkin on ollut hiihtoloma ja lumesta ei enää tietoakaan, meilläkin nurmi ihan vihreenä pihalla :)
  Mukavaa lauantai-iltaa sulle ja koiruudelle sinne!

  VastaaPoista
 2. Onhan ne ihania, tartteehan sitä ihmisellä olla tavoitteita...todellakin todellakin todellakin...
  Taitaa mennä vähän aikaa ennenkuin meillä ruoho vihertää....koivunoksat varmaan vihertää kohta ;)
  Mukavaista maaliskuun alkua!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa vaan GreenGateen hullaantuneiden joukkoon :) !! Mun viimeisin ihastus on just tuo Sophien Vintage ja tähän mennessä olen raaskinut hankkia vain 2 lattea ja 2 lautasta. (Mun blogissa oli postaus siitä ;) ) Yleensä ostaan GG:tä yhden astian kerrallaan,niin ei kirpase niin kovasti. Noi on kaikki aivan supersuloisen ihania!!

  VastaaPoista
 4. Mie kyllä romahan kanssa näitä kuvia katsellessa, voih... <3<3<3
  Mukavaa viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
 5. Ihania ovat kaikki!
  Täällä alkoi vasta hiihtoloma ja suksia täällä ei kyllä voi käyttää....mutta ihana kun tulee kevät ja ens kuun jälkeen on jo toukokuu ;)

  VastaaPoista
 6. Kauniita ovat,hyvää Maaliskuunalkua:)

  VastaaPoista
 7. Aivan mielettömän ihania kaikki astiat omalla tavallaan!

  VastaaPoista
 8. Pinteresti on kyllä sellainen sivu, että kun sille antaa pikkusormen niin se vie koko käden :D Sulla on niin mahdottoman hyvä kirpparionni, että olen aivan varma, että Greengate siellä vielä joku kerta odottelee :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)