keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kapioita ja kirppistä :)

Heipsan!

Niin se vaan kevään tulo loppuu kuin seinään, ainakin säätiedotuksen mukaan. Myrskyä, pakkasta ja lunta tulossa viikonloppuna...no sen nyt arvaakin, eihän vielä mikään kesän tulon aika olekkaan, joten pidetään se "takatalvi" nyt tässä vaiheessa..toukokuussa se harmittais enemmän :)

Eilen kävin äidin luona, ja äitikulta lykkäsi mukaan nuorena tyttösenä tehtyjä kapiopyyhkeitä..ei ole raskinut käyttää näinä vuosikymmeninä, vaan säästänyt ne ja vaikka ikää näillä pyyhkeillä on jo yli 65-vuotta niin ovat kyllä säilyneet ihan uuden näköisenä ja värisenä (valo tekee hieman keltaiseksi)


Niin ihanat! oma kudotut kankaat ja kirjailut...siinä on ollut nuorella tytöllä väkertämistä  <3enkä näitä raski minäkään käyttöön ottaa muuta kuin koristeeksi :)niin kauniit, että hypistelen näitä vähän väliä :)


Kävin mie toki kirppikselläkin :D


Mammutilta löytyi 3€ jouluverhot :)


 sekä puinen tarjotin 35cent.


 Valinnalta löytyi peltitähti tarjotin 1€, joka oli maalattu ....mietin tässä josko valkaisisi tai jotain...ja paras löytö oli pentikin maljakko/tuikkulyhty 1€?!! 
tuikkuteline oli jo ennentään olemassa :) mutta, että EUROLLA!  ehjä ja vielä pentikkiä kummiskin, no minun onnekseni joku oli päättänyt päästä siitä eroon :)

Tänään olenkin sitten möllöttänyt vaan...no lenkkeilty on ja ruokaa laitettu ja olen kävellyt huushollia eestaas, kun jotain tekisi mieli tehdä ..järjestystäkään ei voi muuttaa, kun ei ole oikein muuta mahdollisuusta laittaa huonekaluja..höh... no tuunattavaa olis, mut en tiedä jotain kivaa tekis mieli laittaa kotiin.
Kevät saa aina aikaan tuon  :D


Mukavaa loppuviikkoa sinulle!


-Seikku-


21 kommenttia:

 1. Oho mitä löytöjä, upeita! Tuo Pentikin maljakko on varsinkin ihan huippulöytö :)

  VastaaPoista
 2. Erinomaisia löytöjä!!
  Teillä päin myyjät vielä oivaltavat kirpparihinnoittelun idean, näillä nurkilla koittavat kiskoa silkasta romusta antiikkikaupan hintoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aina täälläkään hinnat ole kohdillaan, yleensä ylihintoja paljon, joskus aina joku joukosta sitten löytyy, joka on tosiaan oivaltanut kirppis idean :)

   Poista
 3. Tykkään myös kovasti vanhoista tekstiileistä, joissa on nimikirjaimet ja samalla historian havinaa. Upeita kirppislöytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ne vaan on niin ihania ja niin kuin sanoit se historian havina tekee niistä arvokkaita :)

   Poista
 4. Möllöttely se tekkee ihimiselle pelekkää hyvvää...Hauska yhteensattuma, pyyhkeitten nimikirjaimet samat kuin minun tyttönimessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu..mitäs me möllöttäjät :) tai minä möllöttäjä :)

   EK äidin tyttönimi myös :)

   Poista
 5. oi oi mitä ihanuuksia jälleen..

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä olet taas tehnyt :) Ihan kuin satunNainen Paula tuossa sanoikin - meilläpäin ei ole eroa kirpparin ja antiikkiliikkeen hinnoilla!
  Kauniisti ovat äitisi pyyhkeet säilyneet ja onhan se käsittämätöntä kuinka ennen on ennätetty tehdä kaikki kankaista kirjontoihin itse...arvonsa siis ansaitsevat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! siksipä ne aarteina onkin säilytettävä :)

   Poista
 7. Ihania kapiopyyhkeitä! :)

  Minullakin on sellaisia pyyhkeitä - jääneet äidiltäni, ja ne ovat hienoja kirjailtuine nimikirjaimineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noita raski käyttöön ottaa, koristeena ja aarteena säilytän :)

   Poista
 8. Upeita löytöjä! :) Voitit blogini arvonnassa, onnea! Otatko yhteyttä.

  VastaaPoista
 9. Kauniit itsekudotut ja kirjotut pyyheliinat. Eipä niitä raski keittiöpyyhkeinä käyttää. Ehkä liinana esim lipaston päällä.
  Kivat ja edulliset kirpparilöydöt

  VastaaPoista
 10. ♥ihania aarteita nuo pyyhkeet! Ja, vau, miten mahtavia kirppislöytöjä!

  VastaaPoista
 11. Hienot kirppislöydöt taas :). Saakohan nykyään enää edes tuollaista vahvaa, kuviokudottua pyyhekangasta mistään. Ovat kerrassaan aarteita ja eihän noita raski käyttöön ottaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)