lauantai 12. huhtikuuta 2014

Pyykkilauta

Pakko oli tulla hehkuttamaan taas....

Mammutilla sattui nuori pariskunta joka laitteli kirppispaikkaansa, olivat mummolan vanhaa aittaa tyhjentäneet ja tuoneet kaikkea ihanaa myyntiin  ja todella HALAVALLA myivät...ensin ällistyin, riemastuin ja järkytyin. (nimenomaan tässä järjestyksessä)  ja nyt onnen huumassa esittelen löytöjäni teille.

Tämä ihana vanha pyykkilauta, jossa on tuo hankausalusta lasia 2€
ja tuo puulaatikko 1€.....herranjestas...kun joskus noita pyykkilautoja näkee myynnissä niin hinta on useamman kympin!

Vanha kirnukin olis ollut, jossa oli tallessa vielä se survinkin..vai mikä se varrellinen häkkärä onkin..sillekin oli hintaa laitettu vain 13€ ....pyörittelin sitä käsissäni tovin ja mietin pääni puhki, että mihin sen laittasin???!! ...ei paikkaa EI :(  vaikka kuinka koitin sovitella mielessäni, joten sinne se jäi...ja nyt kirveee sydäntä  kun en kuitenkin sitä ottanut!
Kysyinkin siltä tytöltä, että miten  raskit luopua näistä näin halvalla...tyttö vastasi, että pääasia että saa kaupaksi ne ja aitan tyhjäksi, tavaraa kun tuntui olevan vielä vaikka kuinka tulossa...(oikea kirppisasenne tytöllä) :)
Voi vietävä sentään, miten mie pysyn poissa siltä kirppikseltä ensviiikon?
etten roudais sitä koko aittaa tänne pieneen kaksioon :D


Siis nämä on aivan ihania (koiruuden hännänpääkin on) :D...mutta mitä tekisin tuolle pyykkilaudalle? 
suunnittelin sitä kylpyhuoneen seinälle, mutta mitä tuolle pinnalle tekisin? antaako olla noin vai laittaakko joku teksti vain ja jotain koristusta vaiko maalata?..jotenkin tuntuu se valkoisella maalaaminen pyhäinhäväistykseltä :) ....tai että pitääkö kaikki olla valkoista- ajatukselta.

Nyt kaipaisinkin teitin tuunaus vinkkejä rakkaat mussukat :)

Miten sitä ihmislapsi voikin tulla onnelliseksi vanahasta pyykkilaudasta ja puulootasta :)

Olen varmaan liian paljon hehkutellut näitä kirppislöytöjäni täällä blogissa, kun sain jo vihaisen kommentin aiheesta :( 
Pyydänkin nöyrästi ANTEEKSI jos olen ärsyttänyt teitä näillä kirppis jutuillani.
Sitä ei aina tule ajatelleeksi, kun itselle kirpparit on tärkeä harrastus ja rakastan näitä pikkulöytöjäni, että onnellisena aina niistä raportoin täälläkin, vaikka kyseessä olis vain vanha nappi.
Yritän vähentää tätä "esittelyä" jatkossa tai sitten en... piruuttanikaan :)Ohra kasvaa ja pupunen pääsi sinne sekaan :)

Mukavaa  viikonlopun jatkoa ja suklaamunin kyllästettyä palmusunnuntaita!


-Seikku-

13 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä ja miten edullisesti!

  Ähh, älä välitä niistä negatiivisista kommenteista, jokainen kirjottaa siitä mistä tykkää ja mikä on tärkeää! Uskon, että moni haluaa nimenomaa kuulla ihanista löydöistä! :)

  VastaaPoista
 2. Voi mitä löytäjä ja millä hinnalla! On kiva lukea näistä kirppislöydöistäsi. Se innostaa ainakin itseänikin kirppiskierroksille, joten toivottavasti kirjoitat niistä jatkossakin. En maailaisi tuota pyykkilautaa, koska jotenkin sitten siitä katoaisi se ajan patina. Ennemmin joku teksti tarra tai valkoisesta pitsistä tehtyjä kukkia tms.

  VastaaPoista
 3. Voi että mitä Löytöjä isolla L:llä!!! Ja mihin hintaan! Käsittämätöntä. Tuon pyykkilaudan puun väri on kyllä ihana noin,eli jopa minä sanoisin,että ala maalaa valkoiseksi! Jotain se tosin voisi kaivata... Ehkä jotain suloisia "härpäkkeitä" roikkumaan? Jotain pitsiä tms.
  Ja PAH sanon minä, jos joku moittii kirpparilöytöjen esittelyä! Näitä on just niin ihana katsella ja innostua itsekin mitä kaikkea kirpuilta voikaan löytyä! Eli tottakai jatkat entiseen malliin :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavia löytöjä todella!! :-D Minäkään en maalaisi pyykkilautaa, mutta jotain pientä juttuahan siihen voisi keksiä kyllä, hmm...
  Hohhoijaa, eiköhän jokainen kirjoita juuri siitä mistä haluaa, jos jotakuta häiritsee, niin mikä pakko se on lukea sitten?! Teet vain niinkuin itsestäsi parhaalta tuntuu, minusta ainakin on kiva kurkkia näitä kirppisaarteita, ja hännänpäitä... ;-D

  VastaaPoista
 5. Ihanat löydöt. Älä vaan maalaa lasista pyykkilautaasi, anna olla sen ihan naturel. Kiva kun kerrot löydöistäsi, jos joku on asiasta eri mieltä, voi jättää lukematta. Kun itsekin olen kirppisfriikki ja kolunnut kaappeihini kaikenlaista, mielelläni katsastan myös muiden aarteita. Jokainenhan tulee omillaan autuaaksi.
  Mukavaa Palmusunnuntaita sinulle Seikku!

  VastaaPoista
 6. Osuitpas hyvään kohtaan kirppikselle...aarteita ole ostanut...:) Itselläni on tuollainen pyykkilauta. Sinuna en sitä maalaisi..mutta tuo lautahan ON sinun joten teet niin, kuin sinusta on kauniimpi..:)

  VastaaPoista
 7. Ihanat löydöt, ja mitähän sinne vielä onkaan tulossa...! Kirppareilla on kiva kierrellä aarteen etsinnässä, nykyjään en vain saa kovin usein lähdettyä (en jaksa). Minustakin vanha pyykkilauta saa olla aidosti vanha, ainakin nyt tuntuisi siltä. Puhdistus ja jonkinlainen öljykäsittely puulle... en kyllä ole asiantuntija, mutta niin ehkä tekisin :) Mukavaa Palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
 8. Jopas olikin löytöjä. Kumma kun vierestä kuljetaan, eikä tule käytyä tuossa kirpputorilla. Joskus on käyty, niin alkoi ahdistaa se silloinen tavaranpaljous.
  Jos joku ei tykkää ostoksistasi, eipä sun tarvii siitä välittää, viis noista. Kyllä minäkin laitan blogiin usein mitä on tullut hankittua kirpputorilta, viimeksi portugalilaisen kukon. Ja musta se on kiva, löytyis vaan lisää niitä :)

  VastaaPoista
 9. Hei!
  Kirjoita vaan jatkossakin löydöistäsi! Ihanaa kun jaat meidän muiden kanssa löydöt ja tuunaukset. Itseäni , ja näyttää muitakin kommentoijia, vain kiinnostavan ihanuudet.
  Aurinkoista kevättä ja iloista mieltä!

  Sirpa

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommentoijille :) ,,niin teenkin ja jos se ketä ärsyttää jättäköön väliin blogini lukemisen. En ymmärrä muutenkaan ihmisiä, jotka valittaa ..mikä helkkarin pakko sitä on lukea jos ärsyttää..hyppää vaan suosiolla yli, sillähän siitä pääsee, eikä takuulla enää ärsytä :)

  Pyykkilauta ei minustakaan kaipaa maalia, vaan jotain kivaa koristusta, tekstiä ja pitsiä :)

  VastaaPoista
 11. Sinähän oot kuin minä:Vanha nappikin saa iloiseksi=)Mutta on kyllä huippulöydöt taas! Varsinkin tuo vanha laatikko;eikä pyykkilaudassakaan mitään vikaa ole,eikä hännänpäässä.Minä en nyt lähtisi ehkä tuunaamaan pyykkilautaa...jotenka mulata ei tuunausvinkkejä löydy.
  P.s yritin jo aikaisemmin kirjautua lukijaksi,muttei jostakin syystä onnistunut:( Yritetään uudelleen,kuten neuvottiin=)

  VastaaPoista
 12. Joskus kirpparilta löytää todella hienoja juttuja halvella ja vielä tarpeellisiakin. Esimerkiksi itse löysin yhden etsimäni lautapelin 0,10e hinnalla. Itse yritän kyllä nykyään kirpparilla ostella semmosia asioita mitä vaan oikeasti tarvitsee eikä sen takia kun halvalla sai. Esimerkiksi muutamat laukut on tullut ostettua sen takia, ettei se paljon maksanut. Sitten huomannut ettei ookaan käyttöä tai laukku onkin hajonnut heti käsiin.

  Mahtavia löytöjä oot tehnyt.

  VastaaPoista
 13. Oi oi kun ihanat löydöt, tuo puuloota on aivan ihana :) No herranjestas sentään, kuka kehtaa valittaa siitä mistä blogin pitäjä kirjoittaa, käsittämätöntä sanon minä!! Anna palaa vaan sulla on niin ihana blogi ja jutut, tollaset valittajat saa pysyä poissa jos ei nää jutut kelpaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)