perjantai 11. huhtikuuta 2014

Virvon varvon viikonloppua :)

Tuulinen ja pilvinen aamupäivä, siispä sadetta odotellessa :)

Pientä siivousta olen tässä alottelemassa, keittiön matto pyörii pesukoneessa...ikkunat huutaa pesua ja imuri vedetty valmiiksi.
Hauvelilla selvästi alkaa kesäleningin vaihto, joten imurille riittää töitä :)
Tuo on siitä hauska hauveli, että antaa imuroida itsensä...suorastaan kerjää sitä jaloissa pyörimällä, kun yritän imuroida huushollia.... :)

Huomenna onkin sitten taas kaupunkipäivä :)

Sunnuntaina, sitten on trullit liikkeellä ja ovikellot soi :)

Olettekos varautuneet suklaamunin?

Minä en ole, enkä varaudu näihin kierteleviin "trulleihin"


Ihana vanha pääsiäisperinne, joka on menettänyt sen alkuperäisen tarkoituksen ja siitä on tullut sellainen "keräys" päivä.

 Joskus oli nuorisojoukko kiertelemässä vanhusten luona, ottivat siis kohteekseen vanhukset, joilta on ilmeisesti helppo saada myös rahaa...suklaamunat ei kelvanneet piti olla rahaa! Muutama laitettiin asialle ja osa porukkaa odotti nurkan takana ja katkoi pajunoksia odotellessaan valmiiksi....kiersivät näin moneen kertaan samat vanhukset. TÖRKEETÄ!


Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle <3


-Seikku-

11 kommenttia:

 1. Monilla paikkakunnilla virvotaan sunnuntaina, mutta meillä trullit kiertävät ovilla pääsiäisenä lauantaina Muistan, kuinka vuosia sitten, eräs pikkupoika oli korin kanssa ovella, ja sanoi suoraan, että mieluummin rahaa kuin karkkia. Trullin vaatteita ei ollut, ja vähän oli mustaa piirretty naamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun ei enää karkkiin tyydytäkkää vaan rahaa pitäis olla. Muuten aivan ihana vanha perinne :)

   Poista
 2. Itse kyllä ostin suklaamunia kun on omastatakaa ihan pieniä trulleja joille on ilo saada se yllätysmuna.Ihanaa saada myös oksat koristeiden kera omaan maljakkoon pöydälle. En minäkään tykkää edelläkuvatuista virpojista.Mukavaa pääsiäisaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat pikku noidat onkin eriasia :) totta niille pitääkin munat varata :)

   Poista
 3. Enpä trulleja toivo minäkään, pieniä suklaita varasin. Syön sitten itse jos ei ketään käy. Enkä anna rahaa milloinkaan. Joskus kävi täälläkin iso lauma oven takana, yksi virpoi ja antoi vihdan, enkä tiedä pitääkö kaikille antaa karkki, niinpä ei edes suklaamunia meiltä saa :)
  Kaupungilla kierreltiin mekin tänään, siellä olikin markkinat ja aika vähän liikkui ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markkinat jäi väliin tälläkin kertaa...hmm..millonhan olen muuten viimeksi edes niillä käynyt? en ihan äkkiseltään edes muista :)

   Kyllä sellaiset oman pihan tutut pikkunoidat sen munan saavat minultakin, ne onkin ihania, kun oikeasti noidilta näyttävätkin ja virpomavitsan kanssa virpovat.

   Poista
 4. Kyllähän niitä pääsiäismunia on varattu.Mukavaa viikonloppua Seikku:)

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunis kuppi pääsiäisruoholla! En ole muistanut varautua noitiin vaan vielä ehtii, vähentyneet ovatkin pikkunoidat meilläpäin viime vuosina. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Minä en ole koskaan antanut kuin karkkia ja niinpä meillä ei enää vuosiin ole trulleja käynytkään =) Äkkiä sana leviää, ettei täältä rahaa ainakaan saa =D Isoille trulleille en viitsi edes ovea aukaista, mutta naapurin ihan pieniä trulleja kyllä haluaisin muistaa.

  VastaaPoista
 7. Jos trulleille ei kelpaa karkki, niin olkoot sitten ilman, rahaa ei niille pidäkkään antaa!! Se on mun mielipide asiasta. Meillä ne kiertääkin vasta ens lauantaina.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)