torstai 8. toukokuuta 2014

Ruusuja :)

Heipsan!

Sadetta odotellessa..... voi kyllä sais tulla nyt vettä ja kunnolla, vaikken varsinainen allergikko olekaan, niin tuntuu ihan että tukehtuu jo tuonne kouvun siitepölyyn ja hiekkaan...varsinkin kun tässä vieressä on meneillään peruskorjaukset ja pihoille hiekan ajo ja pihojon laitot, eli loppuvaiheessa onneksi ovat....mutta kamala pöly joka paikassa.

Kaupasta oli pakko ostaa ruusukimppu ihan vain itseään piristämään :)
en vaan voinut vastustaa....Vaaleanpunaista ja ah..niin ihania :)Ennen olin ohan hulluna valkoisiin ruusuihin, tykkään toki vieläkin niistä..mutta nyt tuo vaaleanpunainen on vaan niin kaunis javetää puoleensa :)huumaava tuoksukin........että menee aika vain ihastellessa näitä :)niin kauniit <3

...ja hauskan rannekorun saa toukokuun ajan reilun kaupan ruusukimpun mukana :)

Hauska yllätys :)
En tiedä ovatko sitten oikeasti ihan aitoja afrikkalaisia, toivottavasti ei kuitenkaan ole lapsityövoimaa näiden tekoon käytetty.
Hitto soikoon...huomenna on heti aamusta soitto hammaslääkäriin... toivottavasti pääsen ja nopsaan.... ylä etuhampaan viereinen hammas lohkesi kokonaan :( ..olen siis varsinainen suhinalempi, eikä kyllä paljon viitsi suutaan avata ihmisten ilmoilla saati hyvin leveästi hymyillä... sen siitä saa, kun jälkiuunileipää syö!

Oikein mukavaa torstaita sinulle! 


- Seikku -

3 kommenttia:

 1. On se leivänsyönti vaarallista kyllä :)
  Ihanat ruusut. Kait ne saa palkkaa noiden korujen tekemisestä, ja kohentaa elämäänsä.
  Sulla on täällä taas niin hieno tausta :)

  VastaaPoista
 2. Aidot kukat piristää aina.Ja varsinkin ruusut.Ihanassa kannussa ruusut komeilee=)

  VastaaPoista
 3. Kauniita ruusuja kannussa. Voisi kuvitella, ettei reilun kaupan tuotteet käytä lapsityövoimaa...
  Toivottavasti pääset pian hammaslääkäriin, sillä jostain kumman syystä kieli hakeutuu aina rikkinäiselle hampaalle ja lopulta sekin on kipeänä :-/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)