lauantai 26. heinäkuuta 2014

Mistä on hellepäivät tehty? :)

Hiostavasta ja polttavasta kuumuudesta, kimaltavasta vedestä, leppeästä kesätuulesta, uimisesta ja vedessä pulikoimisesta, punaisista olkapäistä aurinkovoiteesta huolimatta, jäätelöstä ja kylmistä juomista, kukkien kauneudesta ja vettä huutavasta kuivasta maasta, utuisesta ja väreilevästä ilmasta ja paarmoista  mm...näistä on kesä tehty :)Sininen on taivas....
Ihana vilvoittava vesi..no joo sen hetken vilvoittaa kun siellä on :) Ryhävalaskin uimasillaan :D
Nams.....
Tähtisilmä innostui uudelleen kukkimaan ja nuppuja tulee uusia ja uusia :)

 Helle meinaa uuvuttaa kukatkin, mutta ahkeralla kastelulla vielä kukoistavat :)Utuista ja väreilevää lämpöä :)


...ja eiliseltä uimareissulta kotiin lähdössä :)


Fb-kirppikseltä ostin kaksi vanhaa ikkunaa 5€/kpl
En jaksa nyt ajatella edes mitä näille teen.....jotain sipistelyä ja seinälle, nyt vaan pää niin pehmeenä kuumuudesta, että luulenpa enkä edes luule vaan tiedän, että marssin kauppaan jätskiä hekemaan :)

Ihania hellepäiviä sinne ruutujenkin taa ja nautitaan niin kauan kuin tätä riittää, mutta muistakaa juoda ja väliin napostella jotain suolaista...suolapähkinät, perunalastut tai suolakurkku on hyvä ja nopea helle napostelu suolatasapainon ylläpitämiseen...runsas juominen ja hikoilu kun huuhtoo suolat pois elimistöstä ja jos suolaa ei "lisää" niin äkkiä on huono-olo ja heikotus.

Hyvää viikonloppua! :)

3 kommenttia:

  1. Juu kyllä nyt alkaa piisata helteessä olemine...

    VastaaPoista
  2. Tämä on ihanin kesä ikinä. Minä olen vain nautiskellut upeasta kesän kauneudesta.

    VastaaPoista
  3. Voi, kateellisena saa lukea teidänkin kesänvietosta. Jotenkin ite on kadottanut koko kesän nautinnon, kun ei voi nauttia, vaan kärsiä hikien tippumisesta työssä ollessa. Tuntuu ettei nesteet jää hetkeksikään elimistöön, vaan tulevat suoraan nahkan läpi. No onhan tässä tietysti viikoloppuna nautittukin, eikä olo ole niin nuutunut kuin arkena.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina :)